Onnistunut sukukokous Narvassa

Sukuseuramme ensimmäinen toimintakausi sinetöitiin päättyneeksi lauantaina 24. päivä elokuuta 2013 pidetyssä sukukokouksessa.  Ilmojenhaltija palkitsi aurinkoisella päivänpaisteella Vesilahden Narvan seurantalolle kokoontuneen hyväntuulisen sukulaisjoukon.  Varsinainen sukukokous eteni ripeästi ja sääntömääräiset asiat käytiin läpi hyvän yhteishengen saattelemana.

Sukuseuran puheenjohtajana jatkaa seuraavan kahden vuoden toimintakauden Kari Seppänen ja varapuheenjohtajana Mirja Anolin.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Jari Kuosmanen, Paula Parikka, Heli Piepponen, Pekka Piepponen ja Reino Seppänen.  Yleisvarajäseniksi tuli valituksi Marja Mäkinen, Aira Lindström, Jouko Seppänen ja Mikko Seppänen.  Hallituksen järjestäytymiskokouksessa seuran sihteeriksi valittiin Reino Seppänen ja taloudenhoitajaksi Pekka Piepponen.  Yhdistyksen jäsenasioiden hoitajana toimii edelleen Jari Kuosmanen.

Yhdistyksen varsinaisiksi toiminnantarkastajiksi valittiin Taina Mäkinen ja Katja Jaakkola sekä varalle Tuija Piepponen ja Mauno Mäkinen.

Kokouksen jälkeen nautittiin maittava keittolounas ja kokoontumista jatkettiin keskustellen, kuulumisia vaihtaen sekä tietokilpailun ja yhteislaulun merkeissä.  Tasaväkisen tietokilpailun vetivät Katja Jaakkola ja Tarja Seppänen.  Sen lopputuloksena oli neljän henkilön päätyminen huikeaan 11 / 12 tilanteeseen.  Lisäkysymyksiä ei tarvittu sillä voittajajat tasasivat yhtesestä toivomuksesta palkinnon keskenään.  Yhteislaulun lomassa juotiin makoisat kahvit leivonnaisineen.

Tilaisuus todettiin kuin yhdesti onnistuneeksi ja koteihinsa suunnisti leppoisan yhteisolon voimaannuttama sukulaisjoukko.