Kirjoittajan arkistot:Tommi

Aino Piepponen 100 vuotta!

Aino Piepponen 100 v syntymäpäivänään.

Sukuseuran kunniajäsen Aino Piepponen, os. Seppänen täyttää tänään 31.1.2022 100 vuotta.

Aino on syntynyt 31.1.1922 Terijoella ja on viettänyt suurimman osan elämästään Valkeakoskella, missä hän asuu edelleen.

Antti Seppäsen jälkeläiset ry onnittelee lämpimästi sukuseuran vanhinta!

Sukuseuran 10-vuotis vuosikokous ja kesäpäivä Pappilanniemen kurssikeskuksessa 14.8.2021

Sukuseuran viides vuosikokous pidettiin Pappilanniemen kurssikeskuksessa Sääksmäellä Valkeakoskella. Paikalle oli tullut ilahduttavasti yli 30 seuran jäsentä. Myös seuran kunniajäsen, lähes 100-vuotias Aino Piepponen kunnioitti kokousta läsnäolollaan. Aamun sateinen sääkään ei ollut karkottanut etukäteen ilmoittautuneita.

Seuran hallitus pysyi pääosin entisellään. Tommi Tienhaara jatkaa puheenjohtajana ja Raimo Mäkinen varapuheenjohtajana. Edelleen hallituksessa jatkavat Mirja Anolin, Nina Tienhaara ja Paula Parikka. Uusina hallitukseen valittiin Sari Peltomäki ja Katja Jaakkola. Yleisvarajäseniksi valittiin Heli Väistö, Jouko Seppänen, Tuuli Tienhaara ja Liisa Ahonen. Hallitus kokoontuu varajäsenineen.

Toiminnantarkastajiksi valittiin edelleen Reino Seppänen ja Tarja Seppänen.

Vuosikokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa taloudenhoitajaksi valittiin edelleen Nina Tienhaara ja uudeksi sihteeriksi Sari Peltomäki.

Seuran jäsenmaksuksi vahvistettiin edelleen 10€ / vuosi.

Toimintasuunnitelmassa korostettiin jäsenhankintaa. Jäsenistöä kannustettiin hankkimaan lisää jäsenvaatimukset täyttäviä jäseniä omasta lähipiiristään. Sukuseuran jatkuvuuden kannalta toivotaan ennen kaikkea lisää nuoria jäseniä.

Tavoitteena on myös järjestää ensi vuonna yhteinen matka myöhemmin päätettävään kohteeseen.

Varsinaisen kokouksen jälkeen palkittiin seuraa perustamassa olleet Reino Seppänen, Kari Seppänen, Jouko Seppänen ja Pekka Piepponen sekä alusta asti seuran toiminnassa ja hallituksessa ollut Mirja Anolin.

Kokouksen jälkeen nautittiin seuran tarjoamana maukas lounas herkullisine jälkiruokineen kurssikeskuksen ruokalassa.

Tämän jälkeen pidettiin seuran perinteitä kunnioittaen perinteinen tietokilpailu, jonka voitti tällä kertaa joukkue Sari Peltomäki, Heikki Turkki, Sirkka Seppänen ja Kari Seppänen. Tällä kertaa palkintoja oli varattu kaikille joukkueille, joten kaikki saivat halutessaan suut makeaksi.

Lopuksi kokousväki vietti yhteistä aikaa kurssikeskuksen hienossa kodassa, missä juteltiin, grillattiin makkaraa ja oli myös järjestetty mahdollisuus myös paistaa tikkupullaa.

Koko tapahtuma meni läpi hyvässä hengessä ja lopulta sääkin suosi tapahtumaa.Perustajajäsenien muistaminen. Vasemmalla Pekka Piepponen, Reino seppänen, Jouko Seppänen ja Mirja Anolin. Oikealla seuran puheenjohtaja Tommi Tienhaara. Kuvasta puuttuu seuran ensimmäinen puheenjohtaja Kari Seppänen, joka saapui tilaisuuteen hieman myöhemmin.

Perustajajäsenien muistaminen. Vasemmalla Pekka Piepponen, Reino Seppänen, Jouko Seppänen ja Mirja Anolin. Oikealla seuran puheenjohtaja Tommi Tienhaara. Kuvasta puuttuu seuran ensimmäinen puheenjohtaja Kari Seppänen, joka saapui tilaisuuteen hieman myöhemmin.

 

Sukuseuran vuosikokous Pappilanniemen kurssikeskuksessa 14.8.2021 alkaen klo 12.

Sukuseura Antti Seppäsen jälkeläiset ry:n sääntömääräinen

Sukukokous

Pidetään lauantaina 14. elokuuta 2021 alkaen kello 12:00. Kokouspaikkana on Pappilanniemen kurssikeskus Valkeakoskelle Valkeakoskella osoitteessa Pappilanniemi 51 , 37700 Sääksmäki. https://www.pappilanniemi.fi/.

Seuran varsinaisessa sukukokouksessa käsitellään seuraavat asiat:  

 1. Kokouksen avaus;  
 1. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus;  
 1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa;  
 1. Valitaan kaksi ääntenlaskijaa;  
 1. Hyväksytään kokoukselle työjärjestys;  
 1. Esitetään seuran tilinpäätökset, vuosikertomukset ja toiminnantarkastajien lausunnot varsinaisten sukukokousten väliseltä ajalta;  
 1. Päätetään tilinpäätösten vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä;  
 1. Vahvistetaan toimintasuunnitelma seuraavalle varsinaisten sukukokousten väliselle kaksivuotiskaudelle, määrätään liittymismaksu ja vuotuiset jäsenmaksut seuraaville kahdelle kalenterivuodelle, vahvistetaan talousarvio kahden seuraavan tilikauden muodostamalle ajanjaksolle;  
 1. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja viisi muuta jäsentä ja neljä yleisvarajäsentä;  
 1. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa; 
 1. Sääntömuutosehdotus: Muutetaan sukuseuran sääntöjen kohta 6 § Tilit seuraavaksi:

”Sukuseuran tilikausi on heinäkuun alusta kesäkuun loppuun. Tilinpäätökset tarvittavine asiakirjoineen ja hallituksen vuosikertomukset on annettava toiminnantarkastajille tarkastettavaksi viimeistään kuusi viikkoa ennen seuraavan varsinaisen sukukokouksen pitämispäivää.  Toiminnantarkastajien lausunto tilien ja seuran hallinnon tarkastuksesta on annettava hallitukselle viimeistään kolme viikkoa ennen edellä tarkoitettua kokouspäivää.”

 1. Muut kokouskutsussa mainitut asiat.  

Mikäli sukuseuran jäsen haluaa saada jonkin asian seuran varsinaisen sukukokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä hallitukselle kirjallisesti hyvissä ajoin. 

Sukuseuran hallitus

Sukuseuran vuosikokous ja kesäpäivä Pappilanniemessä 14.8.2021

Tervetuloa viettämään sukuseuran toiminnallista kesäpäivää Valkeakosken Pappilanniemeen la 14.8.2021.

Samalla juhlistamme 10-vuotiasta Antti Seppäsen seuraajat ry:tä.

Päivän aikana ohjelmassa vuosikokous, maittava lounas juomineen, mukavaa yhdessäoloa ja leikkimielinen kisailu. Kota varattu kello 19 asti ja siellä voi nauttia virvokkeita sekä paistaa sukuseuran tarjoamaa makkaraa ja tikkupullaa. Tarkempi aikataulu ja ohjelma myöhemmin.

Tilaisuus on maksuton kunniajäsenille sekä jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Muille aikuisille hinta 15€ ja lapset 2–14 v 7€

Sitovat ilmoittautumiset su 20.6.2021 mennessä Ninalle. Vastaamalla tähän s-postiin tai nina.tienhaara@elisanet.fi

Tapahtumapaikan yhteystiedot:

Osoite: Pappilanniemen kurssikeskus, Pappilanniemi 51, 37700 Sääksmäki

Sähköposti: pappilanniemi@evl.fi puhelin: 040 744 1598 Verkkosivut: https://www.pappilanniemi.fi

Facebook: www.facebook.com/pappilanniemi Instagram: www.instagram.com/pappilanniemenkurssikeskus

Muuta huomioitavaa:

Pappilanniemen kurssikeskus on Sääksmäen seurakunnan omistama kurssi- ja leirikeskus. Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin ei ole sallittu.

Pappilanniemessä on mahdollisuus myös yöpymiseen. Tiedustelut ja varaukset suoraan kurssikeskuksesta.

Jäsenmaksulaskut lähteneet

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenten sähköposteihin.

Jos et ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä sukuseuran taloudenhoitajaan Nina Tienhaaraan, nina.tienhaara (at) elisanet.fi.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Antti Seppäsen jälkeläiset ry toivottaa jäsenilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ensi vuonna vuonna tapaamme toivottavasti jälleen kesän lopulla vuosikokouksen merkeissä. Tästä kerrotaan lisää myöhemmin ensi vuonna hyvissä ajoin.

Tapaaminen Valkeakoskella ja sukuseuran matka

Talven mielipidekyselyssä kysyttiin halua tavata Valkeakoskella Työväen Musiikkitapahtuman aikaan. Halukkaita olikin jonkin verran ja sitä varten alustavasti varattiin tapaamispaikka.

Vaikka Musiikkitapahtuma peruttiin tältä vuodelta kysymme, että olisiko kuitenkin halua tapaamiselle paikallisessa kahvilassa lauantaina 25.7.? Pyydämme vastauksia tämän viikon aikana. Muuten varaus perutaan.

Muistutamme myös sukuseuran Päivä Tukholmassa -risteilystä 4.-6.9. Risteilyllä on vielä tilaa. Varaukset heinäkuun loppuun mennessä Ninalle nina.tienhaara@elisanet.fi.Sukuseuran matka syyskuussa toteutuu

Sukuseuran risteily Helsinki – Tukholma – Helsinki 4.-6.9. toteutuu.

Risteilylle on vielä hyttejä vapaana. Matkalle mukaan haluavat voivat ottaa yhteyttä Nina Tienhaaraan, nina.tienhaara@elisanet.fi, 0400-487113

Vastaa mielipidekyselyyn 15.3.2020 mennessä

Tiedoksi niille sukuseuran jäsenille, jotka eivät ole vielä vastanneet mielipidekyselyyn, että pidämme kyselyn auki 15.3., minkä jälkeen keräämme lopulliset vastaukset. Tähän mennessä vastauksia on tullut ihan mukavasti, mutta lisää vastauksia otetaan mielellään vastaan.
Eli käy vastaamassa 15.3. mennessä, jos et vielä vastannut ja haluat vaikuttaa hallituksen päätöksiin.